View Single Post
  #57  
Old 22nd May 2016
champk's Avatar
champk champk is offline
Custom title
 
Join Date: 19th August 2007
Posts: 1,009
Rep Power: 48 Points: 24061
champk is one with the universechampk is one with the universechampk is one with the universechampk is one with the universe
1) Any wicket to fall in form of LBW during 2nd Innings? (a) Yes (b) No - 1 Point

Answer: (b)

2) Which team will bat first in the match ? (a) DD (b) RCB - 1 point

Answer : (b)

3) Bowler to take maximum wickets in the match to be from which team ? (a) RCB (b) DD (c) Tie - 1 Point

Answer : (a)

4) Bonus: Guess the Performance of Shane Watson in the Match. (a) To take at least 2 wickets (b) To Take at least 1 catch (c) Both "a" and "b" (d) Neither "a" nor "b" - 2 Points

Answer : (d)

5) Bonus : Which set of players out of these two given sets , will hit more number of boundaries (Both 4s and 6s combined) ? (a) Rishabh Pant & Karun Nair (Combined) (b) AB de Villiers& Lokesh Rahul (Combined) (c) Tie - 2 Points

Answer : (b)

6) Bonus :Predict Chris Gayle's performance in the match : (a) To score at least 30 runs (b) To take at least one catch (c) Both "a" and "b" (d) Neither "a" nor "b" - 2 Points

Answer : (a)

7. Free Hit : Select any 4 Players of your choice and you will be given 1 point per Catch they take in the match.

Answer :
AB de Villiers , JP Duminy, Virat Kohli, Rahul

8. Googly : Any player to hit most number of boundaries (Only 4s) in the entire match , to bat at what position ?
(a) Bat at no 1 - 3 for either team @ (1/1) For 1 Point
(b) Bat at no 4 - 6 for either team @ (2/1) For 2 Points
(c) Bat at no 7 - 8 for either team @ (3/1) For 3 Points
(d) Bat at no 9 - 11 for either team @ (5/1) For 5 Points

Answer : (a)
______________________________

Page generated in 0.00800 seconds