Xossip

Go Back Xossip > Technology> Computers, Gadgets & Gizmos > TP-link Wifi booster problem

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 4 Weeks Ago
Dovahkiin's Avatar
Dovahkiin Dovahkiin is offline
Custom title
 
Join Date: 13th August 2012
Posts: 2,763
Rep Power: 16 Points: 1834
Dovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our communityDovahkiin is a pillar of our community
Unhappy TP-link Wifi booster problem

I brought a wifi booster, TP-WA850RE.

I am having DIR-600M router on firmware 3.04.

I am using ACL settings on router. When I tried to configure booster, I disabled ACL and it seems booster was working, then I entered booster's MAC address in ACL list and activate it and it stopped working.

It keeps running into a stupid screen



What should I Do ???
______________________________
If you can read this, You are TOO CLOSE to be overrun by the BULL

Reply With Quote
Have you seen the announcement yet?
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +5.5. The time now is 12:25 PM.
Page generated in 0.01728 seconds